Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Καλημέρα αναγνώστη μου!


Καλημέρα Αναγνώστη μου! Πως σε βρήκε η νέα εβδομάδα? Για το εκλογικό αποτέλεσμα τι έχεις να μου πεις? Μα εκατόν εξήντα έδρες το ΠΑΣΟΚ? Τι ξεφτίλα της ΝΔούλας ήταν αυτή? Παραιτήθηκαν Αλογοσκούφης(πάει η ηρωική χωρίστρα), Σουφλιάς(τουλάχιστον θα παίρνει κανα ενοίκιο από τα σπίτια , θα μπει και ταμείο ανεργίας) και ο Μπούλης! Τρέμε playstation 3 ο Κωστάκης έρχεται για νέα ρεκόρ! Θα πίνει μπάφους και θα παίζει Pro ο πρωην πρωθυπουργος! Ω ρε μάνα μου ζωάρα που τον περιμένει! Βέβαια αυτός με τις ιδέες του οδήγησαν την πολιτική του καρριέρα στα Τάρταρα. Από που να τα πιάσεις αυτά τα σκάνδαλα και που να τα αφήσεις καλέ μου? Είναι και πρωί δεν τα θυμάμαι όλα. Μια χώρα και μάλιστα σε κρίση οικονομική και παγκόσμια δεν κυβερνάται από αόρατο πρωθυπουργό. ουτε από καμιά δεκαριά δελφίνους. Ηθελε στιβαρο χέρι. Σκάνδαλα επί σκανδάλων ενώ μεσούσης της προεκλογικής περιόδου αποφάσισε να συλλάβει κάποιους φοιτητές μπας και εξαρθρώσει την τρομοκρατικη ομάδα με τους πυρήνες και τις φωτιές (μεγάλο το όνομα και όπως ξέρεις ονόματα δεν συγκρατώ)
Ηρθε η ωρα της Ντόρας στην ΝΔ. Σε μια εκπομπή ραδιοφωνική εχθές άκουσα την παρασκηνιακή ατάκα των ημερών: " όλο το Μητσοτακέικο ψήφισε Γιωργάκη". Εκτός από το γεγονός ότι είναι αστείο, έχει και μια δόση λογικής, αναγνώστη μου. Μια δόση όμως σαν την δόση blue curracao που χρειάζεται ένα κοκτέηλ για να ξεχωρίζει.
Στιβαρό χέρι είπα ε? Και μετά τον Κωστάκη ο Γιωργάκης! Το "ξενιτεμένο" μας παιδί. Ο εργάτης, ο σοσιαλιστής, ο γιος ο εγγονός! Υπουργός εξωτερικών, αλλά και Παιδείας και Πολιτισμού. Εχει αφήσει τεράστιο έργο πίσω του! Τεράστιο!
Ω ρε μάνα μου άξιους πολιτικούς που έχουμε!
Το παρήγορο νέο ειναι οτι και η νεα κυβερνηση θα αναδείξει κάποιες προσωπικότητες ώστε να μας διασκεδάζουν τις μέρες και τις νύχτες μας. Ένα άλλο καλό νέο είναι ότι εαν δεν φτιάξουν τα πρ'αγματα γρήγορα θα μπορώ να την λέω στην μητέρα, που όπως ξέρεις είναι βαμμένη πράσινη.
Αλλά για δες και αυτό:
Χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπιτάκι μας, την TV μας και τις εκλογές μας, άνθρωποι έχουν μείνει άστεγοι, έχουν χάσει τις οικογένειες τους, κινδυνευουν από χιλιάδες επικίνδυνες ασθένεις και εμεις ασχολούμαστε με την παραίτηση Σουφλιά και την νέα κυβέρνηση. Όλη η περιοχή του Ινδικού ωκεανου πλήττεται από βροχές(εποχή των μουσώνων βλέπεις). Αλλά στο Ελλάντα όλο αυτό πέρασε στα ψιλα ψιλά ίσως να μην την είδε και κανείς. Ειναι πολύ μακριά η νοτια Ινδία, η ινδονησία και οι Φιλιππίνες για να μας απασχολούν. Εμείς έχουμε πρωθυπουργό σοσιαλιστή! Όλα είναι καλύτερα από χθες! Ανθρωποι χαμογελουν στους δρόμους, η Αθήνα έγινε ενας τεράστιος κήπος και η επαρχία γέμισε κόσμο! ¨ολα αλλάζουν με το Πασοκ!
Αντε καλημέρα, γιατί με περιμένει και το Λατομείο!
PS μην τρομάξεις με την εικόνα...

Ποσοι μου είπαν γεια!!!!