Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Λαρ'σα Λαρ'σα!!Ή η κατάρα του Amoxil και άλλες ιστορίες!

Καλημέρα αναγνώστη μου, τρομοκρατημένε από τον τρομονόμο..Το νταμαζάκι ειναι εδώ πονεμένο και πυρετιασμένο!!!
Με διέλυσε το δόντι μου αναγνώστη μου. Ανέβασα ενα πυρετό εχθές το βράδυ!!Ισως ο πυρετός ήταν και από την νίκη της ΑΕΚάρας. 
Εχθες στην Λάρ'σα την πόλη μου μεγάλωσα και έμαθα να γράφω έγινε η πορεία ενάντια στον τρομονόμο. Την 1η του Δεκέμβρη δικάζονται 4 φοιτητές, ενώ την 9η του Δεκέμβρη 11 ανήλικοι(???) μαθητέςμε βάση τον τρομονόμο.
Η πορεία ειχε παλμο και αρκετό κόσμο και πολλες οργανώσεις έδειξαν την αλληλεγγυη τους στα παιδια αυτα. 
Τα παιδια κατηγορουνται για βανδαλισμό στα γεγονότα του Δεκεμβρίου στην Λάρισα. Ιδού ο τρομονόμος:

Οι αντιδραστικές «καινοτομίες» που εισάγει, με σκοπό να περιστείλει θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθέριες, είναι οι παρακάτω:
1. «Τρομοκρατική οργάνωση» μπορεί να θεωρηθεί ακόμη και μια ομάδα που διαπράττει πλημμέλημα, όπως για παράδειγμα παρακώλυση συγκοινωνιών. Έτσι, μπορούν να δικαστούν για «τρομοκρατικές» πράξεις όσοι συμμετέχουν σε μια μαχητική πορεία και συλληφθούν, απλά η ποινή τους θα είναι μικρότερη.
2. «Όποιος παρέχει ουσιώδεις πληροφορίες ή υλικά μέσα, με σκοπό να διευκολύνει ή να υποβοηθήσει τη διάπραξη κακουργηματικών πράξεων, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών». Δηλαδή, όποιος παρέχει άσυλο σε καταδιωκόμενους διαδηλωτές, όποιος τους δώσει ένα Malox για  προστασία από τα δακρυγόνα, όποιος τους φωνάξει να φύγουν γιατί έρχονται τα Ματ, κινδυνεύει να βρεθεί στη φυλακή σαν συνεργός.
3. «Τρομοκρατικές πράξεις» κακουργηματικού χαρακτήρα μπορεί να θεωρηθούν ενέργειες όπως καταλήψεις, φθορά ξένης περιουσίας, διαδηλώσεις, πράξεις και ενέργειες οι οποίες συμβαίνουν πολύ συχνά σε λαϊκές κινητοποιήσεις. Όλοι οι άνθρωποι, που κατά καιρούς παραπέμπονται με τέτοιες κατηγορίες, θα δικάζονται από δω και περά σαν «τρομοκράτες».
4. Μέχρι τώρα, τιμωρούνταν όποιος, συμμετέχοντας σε μια ομάδα που χαρακτηρίζεται «τρομοκρατική», έπαιρνε μέρος σε πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα. Από δω και στο εξής είναι αδιάφορο αν ο ίδιος έχει τελέσει τις συγκεκριμένες πράξεις. Αρκεί η συμμετοχή του στην οργάνωση για να διωχθεί, δηλαδή εισάγεται η έννοια της συλλογικής ευθύνης.
5. Καταργείται διάταξη του νομού που προέβλεπε ότι δεν δικάζεται ως τρομοκρατική μια πράξη «αν εκδηλώνεται ως προσπάθεια εγκαθίδρυσης δημοκρατικού πολιτεύματος ή διαφύλαξης ή αποκατάστασης αυτού ή ως δράση υπέρ της ελευθερίας ή αποσκοπεί στην άσκηση θεμελιώδους ατομικής πολίτικης ή συνδικαλιστικής ελευθερίας». Η διάταξη αυτή είναι μια ταφόπλακα στο δικαιώματα της ελεύθερης πολιτικής και συνδικαλιστικής δράσης, που υποκριτικά δήθεν προστάτευε ο προηγούμενος τρομονόμος.
6. Εισάγεται η έννοια της απειλής. Προβλέπεται ότι όποιος απειλεί με τέλεση εγκλήματος (βλέπε διαδήλωση, κατάληψη κτλ) και έτσι προκαλεί τρόμο, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δυο ετών.
7. Ενώ, με τον τρομονόμο του 2004, το δικαστήριο δεχόταν καταθέσεις από ανώνυμους μάρτυρες, αλλά ήταν υποχρεωμένο να αποκαλύψει το όνομα τους, αν το ζητούσε ο κατηγορούμενος ή άλλος, τώρα αυτό καταργείται, ενώ ο «μάρτυρας δίχως πρόσωπο», συν τοις άλλοις, θα μπορεί να φυγαδεύεται και στο εξωτερικό. Οι ασφυκτικές πιέσεις των αμερικανικών αρχών για την επιβολή νομικών συνθηκών μπανανίας φέρνουν αποτέλεσμα, οδηγώντας στη φυλακή ανθρώπους με καταθέσεις μαρτύρων, που δεν θα τους δουν ποτέ και, συνεπώς, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να αμφισβητήσουν την αξιοπιστία τους.
Φοβουνται και τον ίσκιο τους οι πολιτικάντηδες και κατηγορούν ακόμη και ανήλικα παιδιά. Σε μια τσάρκα στο διαδίκτυο έπεσα σε μια συνεντευξη του πατέρα μιας εκ των συλληφθέντων. Με βάση την μαρτυρία ενός καθηγητή της, η κοπέλα απλα χώρισε με τους φίλους της  και εκείνη την ώρα έπεσαν πα΄νω της 4 αστυνομικοί και την συνέλλαβαν. Την κατηγορούν οτι πετούσε πέτρες.Στην πορεία δεν πήγα αναγνώστη μου. Με τον πόνο του δοντιού και το απόστημα και την αντιβίωση ουτε μεχρι την πλατεία Εξαρχειων δεν μπορούσα να πάω ....
Βρήκα όμως μποοολικες φωτογραφίες από το indymedia και στις παρουσιάζω εδώ:






ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ!!!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΔΩ!!!ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!

Ποσοι μου είπαν γεια!!!!