Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Η Χούντα δεν τελείωσε το '73, ή αλλιώς "είναι διαφορετικό να σε βαράνε εντεταλμένα ζόμπι ενός πρώην εξεγερμένου του πολυτεχνείου" η αλλιώς " Βουλιαξα το "Σαμινα" εσάς θα σας δω ωσάν κατσαριδάκια"....ο Παπουτσης και άλλες φρικιαστικές ιστορίες!

Καλημέρα Αναγνώστη μου Κορκονοπυροβολημένε!!! Εαν γιορτάζεις σημερις, χρόνια σου πολλά και καλά!!!! Εαν πάλι δεν γιορτάζεις, σε καλώ στο πα΄ρτυ στο κέντρο της Αθήνας.
Με έχει πιάσει ενα αίσθημα"να βγω όξωωωω"!!! Στρατιωτικό νόμο εχει κυρήξει, το πρώην άγριο νιάτο aka Παπουτσής. ορίστε μια φωτογραφία που έκλεψα από μια φίλη στο fb(Την οποία μεταξύ μας την έχω κατακλέψει):
Στρατιωτικό νόμο εχει κηρύξει ο Παπουτσης. Ολο το κέντρο της Αθήνας κλειστό και οι "προστάτες" των πολιτών έτοιμοι να τους δείρουν για 1200 ευρώ το μήνα...
Φοβούνται την εξέγερση των νέων και των μεγαλύτερων. Τα παιδια τους, οι γυναίκες τους, τα αδέρφια τους θα είναι στους δρόμους. ότι δεν έγινε με τον Καλτεζά και τον Τεμπονέρα εγινε με τον Γρηγορόπουλο.
Αναψε και κόρωσε το μίσος εναντι στα όργανα εξουσίας. Συκοφαντίες, μια δίκη παρωδία, μια μάνα γερασμένη κατα 20 έτη και τα παιδια, οι συμμαθητές του στους δρόμους.
Αυτό που γίνεται σήμερα δεν γίνεται σε κανένα δημοκρατικό κράτος.
 Ολη η Αθήνα κλειστή και στην ατμόσφαιρα φόβος. Φοβος αν βγούμε από τα σπίτια μας. Αν ξανακούσω από τα μεγαλύτερα παιζάκια ότι εμεις δεν ζήσαμε χούντα θα βγάλω φλύκταινες...
παπουτσης...Ο πλεον χειρότερος πολιτικός. Εξαγόρασε τους αγώνες στο Πολυτεχνείο με μια σάπια πολιτική καριέρα. Μονο το μούσι του, θυμίζει τον καιρό εκείνο...
Σου παραθέτω αναγνώστη μου αυτο το απόσπασμα για την συμπεριφορά του στο τραγικό ναυάγιο του Σάμινα:

"Ο τοτε υπουργος εμπορικης ναυτιλιας Χρηστος Παπουτσης φτανει την επομενη μερα στον τοπο της τραγωδιας με ελικοπτερο Super Puma. Παρολο που αυτα τα ελικοπτερα δεν σηκωθηκαν την προηγουμενη μερα για να λαβουν μερος στην επιχειρηση διασωσης με την δικαιολογια απο την πολιτικη ηγεσια -υπουργος τυπου Τηλεμαχος Χυτηρης και υφυπουργος αμυνας Δημητριος Αποστολακης-  οτι δεν ειναι εκπαιδευμενο το προσωπικο που τα στελεχωνει. Και παρολο που το επιτελειο της Πολεμικης Αεροποριας υποστηριζει το αντιθετο λεγοντας οτι υπηρχε ετοιμη ομαδα διασωσης η οποια δεν καταφερε να συμμετασχει τελικα στην διασωση. Αυτο που τελικα εφταιγε και δεν σηκωθηκαν τα Super Puma ηταν  γραφειοκρατικα κωλυματα
Ο Χρηστος Παπουτσης, υπουργος εμπορικης ναυτιλιας, -στο ιδιο υπουργειο που ανηκουν τα ελικοπτερα- απαντα στις επικρισεις που δεχτηκε για την χρηση του Super Puma σαν μεταφορικο του μεσο: Ουτε με κοτερα ουτε με ελικοπτερα εχω συνηθισει να μετακινουμαι, αλλα οι εντολες του πρωθυπουργου ηταν σαφεις. Απολογουμενος για τις πολιτικες ευθυνες που προεκυψαν απο την μη εγκαιρη κινητοποιηση του μηχανισμου διασωσης δηλωνει: Δεν σκοπευω να υποβαλω την παραιτηση μου και εμμενει στις εξαγγελιες του τοτε πρωθυπουργου Το μαχαιρι θα φτασει στο κοκαλο, η εντολη του πρωθυπουργου ειναι σαφης: να χυθει απλετο φως και με αυστηροτητα να αποδοθουν ευθυνες" (πηγή : Nikaria.com)"
Σου θυμιζω την πρόσφατη πορεία του Πολυτεχνείου, που κατέβασε 7000 αστυνομικούς για αν σταματήσουν τους κακούς διαδηλωτές.
Σου θυμίζω το πογκρομ στα Εξάρχεια το Σάββατο το βράδυ. Οι συλληφθέντες δεν ειχαν επικοινωνήσει με κανένα μέχρι την Κυριακή.
Και το ζουμί ειναι ο Αλέξανδρος. Ενα παδι , το οποίο δεν πρόλαβε να ζήσει τα σημαντικά. Δεν σπούδασε, δεν ερωτευτηκε, δεν ξεσηκώθηκε...Ενα παιδί που δεν πρόλαβε να γίνει μουσικός. Ενα παιδί αθώο. Οχι ο τραμπούκος, που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο από τον κοντό δικηγόρο..
Πέθανε γιατί ηταν αθώος. Αθώος, γιατί πηγε στα Εξάρχεια, για αν πιει μια μπύρα, γιατι αντιμίλησε στον Κορκονέα χωρίς να πιστέψει ότι ένα οργανο της "ταξης" θα σήκωνε όπλο και θα τον πυροβολούσε....
Εχουν γίνει αναλύσεις επί των αναλύσεων..Βαρέθηκα...
Και να πω την αήθεια όλο αυτό το κλίμα που δημιούργησε ο Παπούστης με έχει ψιλοφοβίσει!!!
Αλλά δεν πειράζει. Μονο στον δρόμο, θα σπάσουμε τον τρόμο!!!!
ΥΓ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τους αστυνομικούς να φυλάνε το χριστουγεννιάτικο δέντρο!!!

Ποσοι μου είπαν γεια!!!!