Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΓΚΡΙΝΙΑ, ΓΚΡΙΝΙΑ υπό τους ήχους των Simon & Garfunkel

Αναγνώστη μου 2η φορά που σου μιλάω σήμερα. Αναγνώστη μου ξυλοδαρμένε στην Κερατέα. 
Γκρινια και απορίες πάλι αγαπητέ μου...
ξεκιναω λοιπόν:
Πολλοί μπάτσοι αγαπημένε μου Αναγνώστη. τίγκα. Στην γειτονιά που ειναι και μπατσοφωλιά, όπου σταθε΄ςι και οπου βρεθείς μπάτσος. Και να ηταν από αυτους της Άμεσης δράσης? Οχι. Ειναι από αυτους που για 1200 ευρώ βαράνε τους πολίτες. Ξερεις τα πρασινα στρατιωτάκια...Που βλέπουν το γκλοπ σαν συνέχεια τους ανδρισμού(?) τους και τα βάζουν με παιδάκια, συνταξιούχους και παπάδες. 
Ειμαι άθεη αναγνώστη μου. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν σέβομαι τους κληρικούς(οχι τους μεγάλους) καθε θρησκείας. 
Ανεξιθρησκεία εχουμε και οι λειτουργοί τους χρίζουν σεβασμού,, ειδικά απο τους μπάτσους , οι οποίοι διαφημίζουν την Ορθοδοξία.
Ειναι άνθρωποι αυτοί? Ειναι ντροπή για το ανρώπινο γένος. Σταχυολογω άρθρο της "Ε" σχετικά με το ξύλο που τρώμε:
"Για όσους εξακολουθούν να αμφισβητούν τη νέα έκρηξη της αστυνομικής βίας, οι μαρτυρίες των γιατρών είναι καταλυτικές. Μιλούν για χτυπήματα με φονική πρόθεση και επισημαίνουν πως από καθαρή σύμπτωση δεν είχαμε ανθρώπινα θύματα!
Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) αναφέρεται σε περιστατικά με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με δύο άτομα να νοσηλεύονται στο ΚΑΤ, και καλεί την κυβέρνηση να ερευνήσει τις καταγγελίες. Το ίδιο ζητάει πρώτη φορά με κατηγορηματικό τρόπο και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), εκφράζοντας την ανησυχία του για τα φαινόμενα αστυνομικής βίας.
«Κάποια στιγμή πρέπει να προστατεύονται όσοι κάνουν καλά τη δουλειά τους και όχι αυτοί που παρεκτρέπονται», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης.(...)«Εάν ένας αστυνομικός χτυπάει τόσο δυνατά, ή είναι ανεκπαίδευτος ή υπάρχει σχέδιο. Να σταματήσουν να χτυπούν τα παιδιά του κόσμου», λέει η γιατρός Ολγα Κοσμοπούλου, μέλος της εκτελεστικής γραμματείας της ΟΕΝΓΕ.
«Η επίθεση της αστυνομίας κατευθύνθηκε αυτή τη φορά κυρίως στα αδόμητα, ανοργάνωτα κομμάτια της νεολαίας, χωρίς να περιμένει καν έστω και μια προσχηματική πρόκληση για να απαντήσει» αναφέρει η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη. «Αποτελεί μήνυμα ότι πρέπει η όποια κοινωνική αντίδραση να κατασταλεί εν τη γενέσει της. Γι' αυτό η φοιτητική πορεία χτυπήθηκε σχεδόν πριν ξεκινήσει» υπογραμμίζει.(...)Εκτιμάται ότι τους τελευταίους 16 μήνες, που εφαρμόζεται ο «κουκουλονόμος», εκατοντάδες διαδηλωτές έχουν παραπεμφθεί σε βαθμό κακουργήματος (για διατάραξη ειρήνης) σε όλη τη χώρα, επειδή σύμφωνα με τους αστυνομικούς είχαν καλυμμένα ή αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Ομως «κουκούλα» θεωρείται ακόμη και το μαντίλι που έχει κάποιος στον λαιμό του για να προστατευθεί από τα χημικά."
Τα συμπεράσματα δικά σου , Αναγνώστη μου...
Συνεχίζω..
Αυριο ψηφίζεται το κολονομοσχέδιο για τα εργασιακά, η ΓΣΕΕ κήρυξε 3ωρη (????)στάση εργασίας και ο πρόεδρος της ζήτησε βοήθεια για να μην έχουμε αυτή την σκηνή:


Απορία: Στην πόλη αυτή τα άτομα τα οποία εχουν κινητικά προβλήματα δεν έχουν δικαίωμα να κινηθουν. Στα πεζοδρόμια αμαξια, στους δρόμους αμάξια. Στην άκρη των πεζοδρομίων παρκάρουν αμάξια για να μην μπορούν να ανέβουν. Οι στάσεις λωφορείων μεσα στον δρομο και ειναι δύσκολο αν επιβιστουν.
 Ειναι όλοι οι δημοσιογραφοιν ρουφιάνοι, σαν αυτούς του Mega & του Σκαι?
Η Κατσέλη γιατι δεν ειναι ακόμη στο Δρομοκαϊτειο?
Ο ΓΑΠειναι όντως εθισμένος στο jet lag?
Οι Νεοδημοκράτες ειναι τόσο τσακωμένοι μεταξύ τους?
Η Ντόρα γιατί εχει τα γραφεία της στην Συγγρου?
Οι Αγγλοι, οι Γάλλοι, οι Αυστριακοι, οι Τουρκοι, οι Ιρλανδοι είδαν πόσο ωραια περνάμε στην Ελλαδα και βγήκαν ακι αυτοί στους δρόμους?
Η κρίση σκοτώνει τον έρωτα?
Εχει σκεφτεί κανείς(εκτός από τον ΠΑνούση) οτι οι πρόγονοι των Ιρακινών(ξερεις καποιοι απο αυτους κανουν απεργία πείνας στα Προπύλαια και καθαρίζουν τζάμια)ανακάλυψαν την γραφή, τον τροχό, τις πολεις κράτη, την αστρονομία, οι κρεμαστοί κήποι της Βαβυλώνας ήταν εκεί? Εχει σκεφτεί οτι πριν κανουν ντου τα Αμερικλανακια, για να πάρουν τα πετρέλαια, οι Ιρακινοί ήταν ο πρώτος λαός παγκόσμια σε ποσοστα ανάγνωσης βιβλίου?
Εχει σκεφτεί κανείς οτι η κατάσταση θυμίζει την άλωση της Κων/πόλης απο τους φράγκους?
Στην αρχη εφεραν πείνα, μετα φτώχεια και μετά την άλωσαν απο τα πολιτισμικά εργα?
Θα ρημάξουν τα μουσεία μας θα ξεχάσουμε τον πολιτισμό μας. Κοιτα τους Ιρακινούς. "Πόσοι ξέρουν ότι στην ανηλεώς βομβαρδισμένη Μοσούλη υπήρξε κάποτε η Νιμρούντ, η πρωτεύουσα των Ασσυρίων, η οποία ιδρύθηκε τον 13ο αιώνα π.Χ., σε μια εποχή που η Αμερική δεν υπήρχε ακόμα ούτε σαν ιδέα στο μυαλό του ίδιου του Θεού; Και πόσοι είναι άραγε εκείνοι που δε γνωρίζουν πόσο πολύ λεηλατήθηκαν ανά τους αιώνες από δυτικές αποστολές οι θησαυροί και οι αρχαιότητες των επιβλητικών αυτών πολιτισμών; Στις αρχές και μόνο του 20ού αιώνα, έπειτα από αρχαιολογικές "ανασκαφές" δυτικών αποικιοκρατών, όλα τα μουσεία του κόσμου γέμισαν με θησαυρούς της Μεσοποταμίας."
Supernatural.g
Αστα διαλα..
Μας κυβερναν οι Αμερικάνοι και με την βούλα.
Οι Αμερικάνοι και τα φασισταριά. 
Να γκρινιάξω και άλλο?
Γερασε ο λαός αυτός Αναγνώστη μου. Τον γερασαν τα ψέματα, η ίδια του η μισαλλοδοξία και τα σκουπίδια. Τον γερασε το γλυψιμο στους αχρηστους 300. Τον κούρασαν οι μηχανοραφίες. Και τώρα η πείνα και η ανεχεια.
Σοφότερος δεν έγινε ομως. 
9% το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ...
Ποσο ακόμη να μειωθεί η αγοριστική μας δύναμη?
Γκρρρρινιααα...
Το λαλα και μια φωτογραφία της Daisy Που με τσάκισε στις γρατσουνιές...
και το λαλα δεν ειναι ερωτικό...το έχω συνδέσει με στιγμές αγώνα...

Ποσοι μου είπαν γεια!!!!