Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Ενα θερμό χειροκρότημα

Το τέλος του θειου δράματος...Που ακόμη μια φορα η Ελλάδα έσπασε τα ρεκορ χοληστερίνης και εφαγε χιλιομετρα κοκορετσιων και κοπάδια αρνακίων!(αλήθεια τα υποκοριστικα δεν έχουν γενική?)
Πάντως ωραία περάσαμε και φέτος!Πριν την Ανάσταση, φίλοι και γνωστοί έπιναν για να ξεχάσουν..Λίγο το θείο Πάθος, λίγο η οικονομική κρίση, λίγο οι πιθανών επερχόμενες εκλογές, το έριξαν στο αλκοολ..
Την ημέρα που τα αρνιά είχαν την τιμητική τους(αυτή η ταγκίλα που περιφερόταν στον αέρα είναι το eau de parfum των ημερών), έπιναν πάλι όλοι για να χαρούν (έστω και στα ψέμματα)μπας και ξεχάσουν τα πραγματικά τους θέματα...
Ήθελα να κάνω κοινωνική κριτική να μιλήσω με κάποιον για όλα όσα γίνονται.Κανείς δεν ηταν προθυμος. όλοι χαιρόταν για τον τύπο απο την Ναζαρέτ που αναστήθηκε(πΑΑΛΙΙ?). Βάλαμε τα θέματα μας στη νεκρά..Αλλα επιτέλους αναστήθηκε ο Χριστάκης, μπας και αναστησουμε επιτέλους τα προβληματα μας.Αρκετο camouflage.οι ειδήσεις θυμίζαν εκπομπη μαγειρικής και Πρωινη λειτουργία(πως γίνονται όλοι ευσεβεις χριστιανοι ετουτες τις μέρες ειναι εντυπωσιακο!!!)
Αντε να επανέλθουμε...
Γι'αυτο χειροκροτηστε το τέλος του Θειου δράματος...
ΥΓ Ολα τα σχόλια περι θρησκειών γίνονται μα χιουμορ. Τα εννοώ και ειναι αποψη προσωπική αλλα δεν θα ήθαλα να προσβάλλω την πίστη και την αισθητική του οποιοδήποτε

Ποσοι μου είπαν γεια!!!!