Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Θόδωρος Ηλιόπουλος

Η γιατρός Ελένη Κάκαλου, που παρακολουθεί τον απεργό πείνας Θόδωρο Ηλιόπουλο κάνει έκκληση για άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο καθώς όπως αναφέρει βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο η ζωή του αφού ήδη έχει χάσει το 14% του σωματικού του βάρους.

Η κ. Κάκαλου μιλά για κίνδυνο ανεπανόρθωτης βλάβης στον οργανισμό του ενώ καταγγέλλει πως ακόμα και οι εργαστηριακές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα έχουν ουσιαστικά χαθεί αφού δεν βρίσκονται στη διάθεση των γιατρών του, θέτοντας προ των ευθυνών τους το «ιατρικό» προσωπικό και τη διεύθυνση των φυλακών αλλά και την ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Πηγή:http://www.tvxs.gr/v18055


Θυμάσαι αναγνώστη μου που σου είπα για την επιστολή του υπόδικου/απεργού πείνας...Εκείνη που κανείς δεν θα διάβαζε γιατί οι ενδιαφερόμενοι τσακίζουν κοντοσούβλια και αρνιά στα χωριά τους?
Την ώρα που αυτοί εξολοθρεύουν άμοιρα ζωάκια ο Θοδωρής κινδυνεύει με βλάβη στον οργανισμό του, ανεπανόρθωτη μάλιστα. Δεν δέχεται και καμία εξέταση στο ιατρείο, γιατί ο οργανισμός του καταπονείται.
Και σε ρωτώ αναγνώστη μου: Τί έκανε ο άνθρωπος αυτός για να ταλαιπωρείται έτσι από το σωφρονιστικό μας σύστημα?(έλα γέλα μπορείς να το κάνεις)
Ποιο ήταν το "μεγάλο" του έγκλημα?
Ένα μήνα τώρα αρνείται οποιαδήποτε τροφή. Ενα μήνα...
Ζούμε σε μια χώρα που επιτρέπει σε αληθινούς εγκληματίες να κυκλοφορούν ελεύθεροι με τα ακριβά τους αμάξια και να απολαμβάνουν παντός είδους πολυτέλειες. Σε μια χώρα που έχει "κάνει γαργάρα" σκάνδαλα τεράστιων διαστάσεων και που σε πολιτισμένα κράτη θα είχαν τεραστιο πολιτικό και κοινωνικό κόστος. Δεν θα τα πάρουμε ένα ένα αναγνώστη μου. Σε μια χώρα που χαρίζει γη και ύδωρ και σκύβει"μεγαλοπρεπώς" σε ξένα συμφέροντα, ελπίζοντας σε ψίχουλα να πέσουν απο το τραπέζι τους.
Σε μια χώρα που μισεί ό, τι καλό έχει βγεί από τα σπλάχνα της και το αναγκάζει να φύγει τ΄ρεχοντας σχεδόν, ώστε να αναγνωριστεί η αξία του.
Ειμαστε μια ράτσα αναγνώστη που έχουμε καταδικάσει σε εξορία και θάνατο τα μεγαλύτερα και πιο ελεύθερα πνεύματα όλων των εποχών.
Πως δένει αυτό με τον Ηλιόπουλο?
Σαν ράτσα έχουμε την αδικία στο αίμα μας, αναγνώστη. Αδικούμε τους "φωτεινούς" τους αδύναμους, τους ξεχωριστούς.
Ένα απο τα πιο πρόσφατα "θύματα" αυτής της αδικίας είναι και ο Θοδωρής. Δεν ξέρω εαν είναι φωτεινός η ξεχωριστός, αναγνώστη μου. Αλλά και δυνατός να ήταν το ηθικό του, και το σώμα του έχουν τσακιστεί.
θα τα ξαναπούμε αναγνώστη...

Ποσοι μου είπαν γεια!!!!