Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Merry New Fear, ή αλλιώς τι δεν θέλω να θυμαμαι για το '10&φοβαμαι το '11

Καλημέρα Αναγνώστη μου, μελομακαρονά!!τι κανεις? πρωινή σήμερα, γιατι το τρένο φευγει στις 11,00 ταξιδι για την πατρίδα. Στα ιερά λασπωμένα χώματα της  Ηπείρου θα περάσουμε και αυτές τις γιορτές για τους χριστιανούς, διακοπές και "μαμ μαμα time" για ολους τους άλλους. 
Πολυτραγουδισμένα τα "white X-mas". Αλλά δεν ειναι εκεί το θέμα μας. Τι ακολουθεί μετά τα Χ-mas? Η Πρωτοχρονιά!!!
"Πάει ο παλιός ο χρόνος
ας γιορτάσουμε παιδιά
και του χωρισμού ο πόνος
ας κοιμάται στην καρδιά
"

Κοινώς ξουτ ξουτ 2010, καλώς το 2011. Η Χρονιά που γινομαι 2 κατι και πλησιάζω επικίνδυνα τα πρώτα -άντα. Η χρονια που οπως λενε οι ειδικοί, δεν θα μεινει ρουθουνι στο Ελλάντα. Αλλοι θα πανε απο την πείνα, αλλοι απο το ξύλο(πολιτικοί)και άλλοι θα πανε καλιά τους στα ξένα...Θα περάσουμε ομορφα όμορφα. 
Η αναρτηση αυτή δεν ειναι ουτε Καζαμίας , ουτε υπολογισμός. Ειναι ημερολογιακού τυπου.
Δεν θέλω να θυμάμαι απο το 2010, τα ψέματα που μου ξεφουρνισε ένας και καλά "φίλος", την προδοσία από το ίδιο άτομο. Το άγχος και την στενοχώρια. Δεν θέλω να θυμάμαι καβγάδες με τον αγαπημένο.Από το 2010 βασικά ενα ατομο δεν θέλω να θυμάμαι και ευχομαι ολοψυχα να του φερθούν αναλογα το 2011.
Αυτό που θέλω να θυμάμαι ειναι το χωριό του αγαπημένου&το ταξίδι στην Κων/πολη..Filiiiz!!!
Σε προσωπικό επίπεδο, αυτά
Σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο δεν θέλω να θυμάμαι τις μαλακίες Παγκάλου, την Αλεκάρα με τους Σταλινικούς της, τον σεισμό στην Αϊτη, τους νεκρούς στα πλοία Ελευθερίας στον δρόμο προς Γαζα. Τη πετρελαιοκηλίδα στο Μεξικό. την είσοδο του ΔΝΤ στην χώρα αμς. Τα ψέματα του ΠΑΣΟΚ & την κατάλυση του Συνταγματός απο τον ΓΑΠ. το νεο κόμμα της Ντόρας. Την βια προς τους πολίτες από τους μπάτσους. Αλλά ας μην τα θυμόμαστε αυτά. Ας θυμόμαστε το ξύλο στον Χατζηδάκη, τις συναυλίες αλληλεγγύης στα Προπύλαια, μμμ, τις επιτροπές ενάντια στα διόδια και όσα έχουν πετύχει, την συμμετοχή του κόσμου στην πορεία στις 5/5 και 15/12.Την Κερατέα
Ας θυμόμαστε νέους φίλους που κάναμε, γέλια παιδικά, γουργουρητά γατιών, ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα κάτω από την Ακρόπολη. Τον κήπο της μαμάς ανθισμένο. Την ασφάλεια μιας αγκαλιάς. Ενα μεθύσι από κρασί με φίλους στην Αρτα. Ενα γλέντι. Μια συζητηση για πολιτικά που δεν τελεσφόρησε ποτέ. Το γάμο μιας φίλης. Την μυρωδιά της φύσης. Ενα τεεεελειο βιβλίο. Ενα λαλα που σιγοψυθιρίζαμε τα πρωινά. Την μεταμόρφωσή μας σε Κακοφωνίξ ενώ η μηχανή επιανε τα 100 klm/h. Τον διαγωνισμό "ΜΠΑΤΣΟΙ, ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ". Ενα ταξίδι.
Ας ψάξουμε την ομορφιά αναγνώστη μου. Μας τα στέρησε όλα αυτό το βλαμένο. Ολα! Αυτός και ο λιμοκοντόρος μικρόφαλλος οικονομολόγος σκότωσαν την χαρά μας. Την έθαψαν σε τόνους ψέματα. Αυτός ο λαός δεν έχει τίποτε άλλο να χάσει. Μου μετέφεραν εχθές ότι αρχιζαν να υπογρραφονται οι πρώτες συμβάσεις των 590 ευρώ μικτά.
Διότι κατι ακόμη που πρέπει να θυμόμαστε απο το 2010 ειναι ότι σε αυτή την χώρα οι μισθοί πέφτουν και οι τιμές αυξάνονται. Οτι κοβοντας συνταξεις και μισθούς ο μαλακας ο οικονομολόγος του ΔΝΤ μαζεψε 300 εκ ευρώ , από τα 100 δις που του λείπουν.
Αχ , αχ!
Το Νταμαζάκι θα θυμάται απο το ΔΝΤ, ενα χωριό , ένα παιδί, ένα γατόνι και ένα περίπατο στο Ortakoy με την αγαπημένη της αδελφή. Την φιλοξενία απο μια καλή φίλη όταν την χρειαζόμουν & την προσφορα ώμου για να κλάψω.
Θα θυμάμαι τα πάντα και θα κρατήσω τα καλά. Α και το ΝΤόοορο Κουουουροο!!Το πατ πατ και την κυρία Μαριάννα. Την κυρία με τα Riopan και την κοπέλα που μου έδωσε χυμό& καταφύγιο.
Καλη χρονιά αναγνώστη μου. Υγεία, χαρά και δημιουργία. Κουραγιο για τις πορείες και γέλια στις πορείες!
Να προσεχεις. Το νταμαζάκι φευγει καθώς ονειρευεται τον θανατο από ατυχημα ποδηλατικό του ΓΑΠ&τον πνιγμό απο χοιρινο με σέλινο του Παγκάλου.
Σε φιλώ γλυκά Αναγνώστη κουραμπιέ!
ΛΑΛΑΛΑ!!! για εσενα


Ποσοι μου είπαν γεια!!!!