Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Οι απόψεις ειναι σαν ..τους αφαλούς..Όλοι έχουν από μια...

καλησπέρα Αναγνώστη μου Σαββατιανέ. πιστό το Νταμαζάκι σου, στο καθιερωμένο σας ραντεβού, με καφέ και τσιγάρο. Μπορεί βέβαια εσύ τώρα να γευματίζεις ή να έκανες έρωτα με τον/την συντροφο σου και να χαλαρώνεις. 
Πολλά τα θέματα που θα θίξω σήμερα.  Δεν θα ασχοληθώ με την απεργία πείνας των μεταναστών, ούτε με το άσυλο, ουτε με τίποτε άλλο. Τα ειπαμε από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης αυτά.
Αλλωστε δεν θεωρώ ότι πρέπει να μιλήσω για αυτό το θέμα. Δεν πήγα στην υποδοχή τους, δεν πήγα στην Νομική, δεν ημουν εκει στις διαπραγματευσεις. Ολα από τον καναπέ μου. Ολα.
θα νομίσεις ότι νιώθω ασχημα. Η αλήθεια είναι ότι ενα αγκάθι με τρυπάει καπου βαθιά. Αλλα αναγνω΄στη μου, μαξιλαράκια στην συνείδηση μου δεν θα βάλω, ειδικά μέσω εσού.
Και τώρα μια ανακοίνωση που μας ερχεται από το Facebook:
"Η καθιερωμενη πορεια της Χρυσης Αυγης που διοργανωνεται καθε χρονο για τα Ιμια,θα περασει στην επιστροφη απο τα Προπυλαια,χωρος στον οποιο εχουν κατασκηνωσει ιρανοι πολιτικοι προσφυγες.
Υπαρχει αυθορμητο καλεσμα απο πολυ κοσμο να συγκεντρωθουμε εκει απο τις 6 μεχρι και μια ωρα μετα την ληξη της φασιστοπορειας,προς υπερασπιση των ταξικων μας αδερφων.
Ας ειμαστε ολοι εκει λοιπον!Καμια ανοχη στους φασιστες!"

Το μεταναστευτικό ζήτημα δεν είναι θέμα ουτε του Πρυτανη και προφανώς ουτε των λαθρομετανστών, θυμάτων του Human trafficking.
Η Πολιτεία, που σε κάποιο ευνομούμενο κρατος θα υπήρχε, είναι αρμόδια.
Η κατάσταση στην Αιγυπτο ειναι μια ματιά στο μέλλον της Ελλάδας, και όχι τοσο η Τυνησία.
Η Αιγυπτος εδώ και  αρκετά χρόνια ειναι υπό την ηγεσία του Μπουμπάρακ. Μελους της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Ειναι9 συμμαχος με τις ΗΠΑ, λογω θέσης, αλλά και πλουτου. 
Η Ελλαδίτσα μας. εδώ και πολλά χρόνια ειναι υπό το καθεστώς τριών οικογενειών. Συμμαχος των ΗΠΑ(για την ακριβεια εχουμε Αμερικάνο πορδη-πουργό), λόγω θέσης , αλλά και πλούτου.Ο πορδη-πουργός μας(τρομάρα του)ειναι πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. 
Αρα...βρες τις ομοιότητες και κέρδισε ενα sadwich δαγκωμένο
Τι ειναι ομως αυτή η Σοσιαλιστική Διεθνής?
"Η Σοσιαλιστική Διεθνής είναι μια διεθνής οργάνωση, στην οποία συμμετέχουν σοσιαλιστικά, εργατικά και σοσιαλδημοκρατικά κόμματα από ολόκληρο τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1951 ως συνέχεια της Διεθνούς των Εργατικών και Σοσιαλιστικών Κομμάτων, η οποία αποτελούσε μετεξέλειξη της Β΄ Διεθνούς που υπήρχε από το 1889 και είχε σημαντική διεθνή πολιτική δράση μέχρι τα χρόνια του μεσοπολέμου."
Πηγή:wikipedia
Κοινώς ένα αχρηστο λόμπι.
Εδώ ο κόσμος καιγεται αναγνώστη μου και η χάιδω η ΕΡΤ, της Eurovision της το χαβα. Το κράτος των Μεσογειακών του το χαβά. Η τρόικα ήρθε πάλι να μας κάνει ντα, που ζεν ειμεθα καλα παιζάκια και δεν πουλάμε ακόμη και το αίμα μας, για να ζήσουν τα βαμπίρ της και η ΑΔΕΔΥ κηρύττει απεργία για τις 23/02(με επιφύλαξη).
Κάτι ύποπτο συμβαίνει στο βασίλειο της Φορογιώργαινας. Κατι μυρίζει. 
Ειναι η αμμωνία στις γειτονιές του κέντρου, που κανουν βόλτα οι atenistas, επιδοτούμενοι απο καπου(αλλά από που?)
Ειναι η μποχα της χορτάτης-από τις αστακομακαρονάδες- ανάσας των πλουσιών(από την κρίση ωφελήθηκαν περίπου 200,000 Ελληνες "πατριώτες").
Ειναι ο ιδρώτας ττων μεροκαματιάρηδων, που τα δίνουν όλα για να κρατήσουν την δουλεία τους.
Ειναι η μουχλα από το μυαλό των Νεοχαζί, που εχουν πορεία για τα Ιμια.
ΠΟυ μεταξύ μας, Αναγνώστη μου, χεστηκα προσωπικά για ένα βράχο, στον οποίο έβοσκαν γίδες. 
Ειναι η μποχα του τρόμου που ξεχύνεται από τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους δια μεσω του χαζοκυτίου. 
Οσο άρωμα και να ψεκάσετε δεν φευγει αυτή η μπόχα.
Αναγνώστη μου ειναι γνωστό τοις πάσι, ΄τοι ο φόβος σε άλλους δρα ως κίνητρο, σε άλλους ως STOP.
Η Αιγυπτος μας δίδαξε, ότι η πελινα είναι το μονο κίνητρο. 
27 άτομα-θυματα του καπιταλισμού, ελευθερα πια, μας έμαθαν ότι ακόμη και αν σου τα έχουν πάρει όλα, η φυσική επιλογή δεν επέλεξε τυχαία τον άνθρωπο, ως ανώτερο θηλαστικό.
ΚΑι αυτο που μας ξεχωρίζει απο τα άλλα θηλαστικά δεν είναι η νοημοσύνη, αλλά η αξιοπρέπεια. Και αυτό που χτύπαει ο καπιταλισμός ειναι η αξιοπρέπεια αμς. Στο μυαλό ειναι ο στόχος, που είχε πει η Κατερίνα...
Πεθαναν αξιοπρεπώς και ελευθεροι, με το μυαλό τους ολόκληρο
Αρα ολες αυτες οι ανοησίες που σου είπα, δεν έχουν νοημα. 
Τελος πάντων, κουβέντα να γίνεται....
Σε χαιρετώ, Αναγνώστη μου!Θα τα πούμε το άλλο Sabbath!




Ποσοι μου είπαν γεια!!!!