Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

Το τείχος της ντροπής τώρα και σε Greek version...

‎...θα υψωθεί το τείχος στον Εβρο, θα πηδουν απο πάνω ανθρωποι να περάσουν στην γη της "Επαγγελίας". Και οταν μετα απο χρόνια κατεδαφιστεί, θα μαζευουν κομμάτια του ως ενθυμια και η κόρη του Νταλάρα αγκαλιά με τον γκόμενο του Χατζηγιάννη θα δίνουν συναυλίες, τραγουδώντας το "wind of change"...
ΚΑλημέρα Αναγνώστη μου, χωρισμένε από τείχη. ο τίτλος μπορεί να διαμορφωθεί και ως:"ειναι πολλά τα λεφτά της μίζας Χρήστο μου" ή "οταν η ιστορία δεν διδάσκει".
"Στρατόπεδα που δεν χρησιμοποιούνται πλέον από τις στρατιωτικές υπηρεσίες, θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες εγκατάστασης των Κέντρων Πρώτης Υποδοχής των παρανόμως εισερχομένων μεταναστών, όπως προβλέπεται σε τροπολογία στο σχέδιο νόμου για το άσυλο, που κατέθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής.""Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους λαθρομετανάστες και είναι αποφασισμένη να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η δημιουργία του φράχτη στον Εβρο, για τη θωράκιση των συνόρων, ενώ παράλληλα στόχος είναι να μην μείνει ούτε ένας παράνομος μετανάστης στη χώρα", επανέλαβε κατηγορηματικά ο κ.Παπουτσής, καταθέτοντας την τροπολογία.Τα κτίρια που θα χρησιμοποιηθούν, θα δημιουργηθούν κατά παρέκκλιση των όρων δόμησης. Τη σχετική τροπολογία συνυπογράφουν μαζί με τον κ. Παπουτσή ο υπουργός Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη και ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου. 

Ο κ.Παπουτσής ήταν κατηγορηματικός λέγοντας ότι "πέρα από το φράχτη, τις θερμικές κάμερες και όλα τα σύγχρονα μέσα τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε στον Έβρο και στα σύνορά μας, με το νομοσχέδιο που ψηφίζουμε σήμερα βάζουμε μία τάξη σε όλη αυτή την κατάσταση, η οποία για χρόνια ταλαιπωρεί τη χώρα μας και προσβάλλει την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή έννομη τάξη.

Με το νομοσχέδιο, το οποίο ψηφίζεται σήμερα από τη Βουλή, όσοι έχουν δικαίωμα ασύλου και διεθνούς προστασίας θα το έχουν. Και σε αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε με υπεράνθρωπες προσπάθειες. Όσοι όμως βρίσκονται στη χώρα μας παράνομα και κυρίως εκείνοι οι οποίοι συμμετέχουν σε έκνομες και βίαιες πράξεις, αυτοί θα φύγουν από την Ελλάδα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Είτε με εθελοντικό επαναπατρισμό, είτε με υποχρεωτική απέλαση. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο. Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλο. Έχουμε ξεπεράσει τα όρια παρά το γεγονός ότι είμαστε μια κοινωνία δημοκρατική, ανεκτική, η πιο ανεκτική κοινωνία στις ευρωπαϊκές χώρες", κατέληξε.

Σε ερώτηση για το κόστος κατασκευής του φράχτη ο κ. Παπουτσής απάντησε ότι πρέπει να γίνει σύγκριση του κόστους που πληρώνει η Ελλάδα με την είσοδο 200 μεταναστών την ημέρα, αριθμός που ισοδυναμεί με τον αριθμό κατοίκων ενός χωριού, και επανέλαβε ότι η Ελλάδα "δεν αντέχει άλλο".
Αναδημοσιεύω απο το "Εθνος"
Αυτό το ανθρωποειδές ο Παπουτσής , οφείλω να ομολογήσω συνεχίζει να με εκπλήσσει δυσάρεστα χρόοονια τώρα. Λίγο το Σαμινα, λίγο τα ΜΑΤ, λίγο η Κερατέα, λίγο ο "φράχτης". Kinder εκπληξη. Καθε μηνα με καινούριο παιχνιδάκι. Οχι για να μην λενε τα ξενα παιδάκια οτι στο Ελλάδα δεν περνάμε καλά. Φραχτης λοιπόν. Πολλάααα λεφτα..Τα οποία θα βγουν απο τις τσέπες μας για να μπουν στις τσέπες εχόντων και τα οποία θα ταξιδεψουν σε τράπεζες στην Ελβετία και σε άλλους φορολογικούς παράδεισους. Και με την βουλα No more freedom σε μια χωρα που υπέγραψε(με την ΠΑΣΟΚάρα νομίζω)το συμφωνο της Ιρλανδίας(τραβα να το διαβάσεις αναγνώστη μου, διότι βαριέμαι να στα λέω όλα)
Περνάμε τέλλλειαααα!!!!!

Ποσοι μου είπαν γεια!!!!