Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Υπατία, Κερατέα, ΔΝΤ και τα μυαλά στο μίξερ!

καλησπερα Αναγνώστη  μου!χρονια και ζαμανια!!!ημουν στα εξωτερικα, επίσκεψη στην Filiiiiz!!!Kαι στα εσωτερικα τα ιδια Παντελάκη μου, τα ίδια παντελή μου. καλο μήνα να σου ευχηθώ, αν και δεν το κόβω! μαυρη ανοιξη  αναγνώστη μου με πολλά μέτωπα ανοιχτά. Οι απεργοί πεινας πεφτουν σαν τα δεντρα του Αμαζονίου ένας ένας απο την εξαντληση. Το κρατος εχει μουλαρωσει δειχνει το χειρότερο πρόσωπο του σε ανθρώπους που ζητούν το αυτονόητο. Να μονιμοποιηθουν σε αυτη την ζουγκλα μπας και καταφερουν αν φυγουν απο 'δω. Ο,τι κάνουν δηλαδή χιλιάδες Ελληνάρες που μαζευουν τους μπογους τους και πανε στην ξενιτειά. Οι περισσότεροι όχι για να πλύνουν πιάτα όπως οι παππούδες τους, αλλά για να εξαργυρώσουν τις σπουδές τους. Εξάγουμε τους καλύτερους και φθηνότερους γιατρούς, όπως το πρώην ανατολικό μπλοκ εξάγει τις καλύτερες πόρνες. Και φυσικά αυτοί που ειναι πιο δειλοί από τους δειλούς ειναι οι πασοκοφρουροι, οι ΝΔου φρουροι, που με την πωληση των ψηφων τους για ενα stage μας εφεραν εδώ. και σαν κακός καπετάνιος εγκαταλείπουν πρώτοι το πλοίο. Αυτό ζητουν οι 300. Που αντι να γινουν παραδειγμα για τους ελληνάρες, εχουν ακουσει τα μυρια όσα.
 Οι συναυλιες του Νταλαροειδούς και του Πλιατσικα(!!!)στο Μεγαρο του Λαμπράκη θα ξεχρεωθουν απο τους φορους μας. Σε μια εποχή που τα πάντα καταρρεόυν αυτός ο αχρηστος καθηγητής του ΟΠΑ, με την βοηθεια του κοντοκλώτσου καλαματιανου Σαμαρα(οχι που δεν θα την εκανε την λαμογιά ο καταυλακιώτης)υπογράφουν νομο για να ξεχρεώσουμε το Μεγαρό Μουσικής. τζάμπα ειχαν μέγα μαγιστρό τον Λαμπράκη? να μην ξεχρεώσουν το ίδρυμά του? Σκατα στις ΜΚΟ.
Ο,τι και να λενε αναγνώστη μου μονο η βία αμς έμεινε πλεόν. Ειμαστε θυματα καθημερινης βίας απο τους δημοσιοκάφρους της TV(αναρωτιόταν ο Πρετεντέρης με τι θα αντικαθισουσαμε τα μεγάλα κόμαμτα εαν εφευγαν), από τους πολιτικους, απο τον ίδιο μας τον εαυτό. μας εχουν πνιξει τα προβληματα. Αυτή η wicked εφευρεση το χρημα μας εχει πνιξει στα σκατά. Ετσι ξεμειναμε και εμεις και είμαστε καλύτερα. Κλεισμένοι στα σπίτια αμς απομονωμένοι αν καταπίνουμε αμασητο το κουτοχορτο που μας ταϊζει η TV και να θεωρούμε και χαρα μας το IMF.
Στην Τουρκία, την χώρα που μας μαθαίνουν να φοβόμαστε και να μισούμε από τα γεννοφάσκια μας, οι άνθρωποι ανησυχούν για το μέλλον μας. Ξερουν απο ΔΝΤ και μας συμπονουν.
Αλλα δεν βλέπω εγρήγορση. καθε 2 μηνες εχουμε το καθορισμένο ραντεβού με τα ΜΑΤ παίζουμε ξυλο και παλι στην TV και στην ζωή μας.
Απ' όπου και να την πιάσεις αυτή την χωρα βρωμάει.
Αλλά τουλαχιστον εχουμε λιακάδα. Που ακόμη και αυτός ο ηλιος μας εχει ξεχάσει τελευταία. Και τίποτε δεν φαινεται να φαντάζει φωτεινό στον ορίζοντα.
Ναι ειναι μια αναρτηση γκρινιας.
Η Κερατεα ακόμη παίζει πόλεμο με τους μπάτσους.
τελικα η μονη πατρίδα ειναι τα παιδικά μας χρόνια. Αλλα και αυτα καλέ μου είναι τόσο μακρινά. Αλλά και αυτά τα έχασα διότι οι πρωταγωνιστές τους ειναι τόσο μα τόσο μακριά...
Καλό απόγευμα αναγνώστη μου!και καλό μήνα!

Ποσοι μου είπαν γεια!!!!