Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Jesus Christ...Show must go on!!!

Jesus Christ Superstar..!!!Επειδη κορυφωνεται το θειο δραμα και εκατοντάδες πιστοί συγκεντρώνονται για την παγκόσμια πρωτη αυτής της χρονιάς..(Τέτοιος πονος πια κάθε χρόνο)
Επειδή οι πιο έξυπνοι γκουρού της πίστης την αποτάσσονται στο τέλος, έχοντας σιχαθεί τα παραμύθια και την υποβάθμιση της νοημοσύνης τους αφιερώνω αυτη την "εξομολόγηση" του 
Andrew σε όλους όσους πιστεύουν στο "Κρίνετε για να μην κριθείτε"(το μην το άφησα εκτος επίτηδες), που κυριολεκτικα αφρίζουν στην λέξη άθεος και που πιστευουν ότι μια μέρα που ο θεούλης του έπαιζε με τις λάσπες έφτιαξε ενα παιδάκι τον Αδάμ για να έχει παρεούλα στον κηπάκο του...
φτάνει πια...Και να υπαρχει , he doesn't give a shit about you. Και εσεις κολοχτυπιέστε στις εκκλησίες θρηνώντας τον πόνο του...Καλοστημένο θεατρικό έργο με εκατομμύρια θεατές(που πληρώνουν ακριβά το εισιτήριο τους).Το καλό πράγμα κοστίζει...Αγοράζει ελπίδα σωτηρία ψυχής..Κομπλέ πακετάκι..
Θα σας πω και το τέλος...Ο Μιθρ-ουπς i did it again-Ιησούς ανασταίνεται βρε!Θεαματικό το φινάλε(χωρίς τον πρωταγωνιστή θα την βγάζαμε?)

Ποσοι μου είπαν γεια!!!!