Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010

Ανααααγνώωωστη!!!!!!I am back!!!!!!!!!!!Mind the ΓΑΠ


πω πω αναγνώστη έχω τέσσερις μήνες να γράψω στο Blog... πως σε άφησα έτσι ανενημέρωτο να βολοδέρνεις στο Ελλαδιστάν?Ευχούλες που σου χρωστάω από πέρυσι!!!
"καλά Χριστούγεννα, Καλή χρονιά, καλό Πάσχα και καλά στερνά"
η τελευταία ήταν για την κατάντια και κατάρρευση του πολιτικού συστήματος. Μέσα σε λίγους μήνες αναγνώστη όλοι οι Έλληνες μάθαμε τις λέξεις: spread(και πως αυτά μπορεί να καθορίσουν την ζωή σου), ΔΝΤ(είναι κάτι αντίστοιχο των οικονομικών πυρηνικών), "ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης(και πρέπει αν ενεργοποιηθεί εάν μια χώρα έχει εμπλακεί σε εκατομμύρια σκάνδαλα, είναι η πρώτη στην διαφθορά παγκοσμίως, έχει περισσότερους δημόσιους υπαλλήλους εκεί που δεν πρέπει και λιγότερους εκεί που πρέπει, έχει άχρηστους να την κουμαντάρουν τα τελευταία 30 χρόνια και κάποιους άχρηστους να τους στηρίζουν).
Το πιο τραγικό, αναγνώστη μου, για έναν πολιτικό (και κατά συνέπεια και για έναν λαό είναι να μην διδάσκεται από την ιστορία(την όχι και τόσο μακρινή). Αργεντινή, Ουγγαρία είναι δυο χώρες που καλωσόρισαν το δολάριο του ΔΝΤ. Τα αποτελέσματα: Διάλυση της μεσαίας τάξης, διάλυση της υγείας και της παιδείας, πείνα, εξαθλίωση. Η Αργεντινή τους ξεχρέωσε και τους έστειλε από εκεί που ήρθαν. η Ουγγαρία απλά έβαλε το βρακί μέσα έξω και κήρυξε θριαμβευτές στις πρόσφατες εκλογές τα δεξιά. Και αν σωθεί έτσι η κατάσταση τρύπα μου το άλλο ρουθούνι με σακοράφα!
Στο Ελλαδιστάν βέβαια πρωτοτυπούμε και στην κρίση! Εμ, τι? και ΔΝΤ και ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης. Έτσι για να μην ξεχρεώσουμε στον αιώνα τον άπαντα. Γιατί γουστάρουμε βρε αδερφέ τα χρέη από τότε που ιδρύθηκε το κράτος ετούτο. Υπάρχει πρόβλημα?
Ακόμη μια πρωτοτυπία μας ως λαός είναι ότι ενώ έχουμε δημοκρατία, η οποία ορίζεται από το Σύνταγμα έχουμε σπάσει τα ρεκόρ σε χούντες και βασιλείες. Γιατί αναγνώστη μου μοναρχία δεν έχεις μόνο με γαλαζοαίματους πρίγκιπες που τους φιλάς και γίνονται βάτραχοι, αλλά και όταν επί 60 χρόνια ακούς στην κυβέρνηση τα ίδια ονόματα:Παπανδρέου, Καραμανλής, Βενιζέλος, Παγκακκκκκ(κόλλησε το πληκτρολόγιο), ακατονόμαστου το γένος και πάει λέγοντας. Οι περιπτώσεις των δυο τελευταίων πρωθυπουργών είναι για ανέκδοτο. Ο κωστάκης ως ο κλασσικός Έλληνας τεμπέλης, βρέθηκε εκεί κατά λάθος και ποτέ δεν κατάλαβε ποια ακριβώς ειναι η δουλεία του, ο Γιωργάκης απλά κάνει ό, τι του πει το Margaret. υπέγραψε για τα μπαμ μπουμ στην Σερβία, έγλυφε τον κόλο του Κλίντον, ήταν και υπουργός παιδείας και ήθελε να καθιερώσει το Εθνικό απολυτήριο (και τρίχες κατσαρές). Το μόνο καλό που έχει κάνει για τον τόπο του είναι η μεγάλη συναυλία των πανκ συγκροτημάτων στο Παναθηναϊκό στάδιο ως υφυπουργός πολιτισμού(για την οποία δεν θυμάμαι πολλά, διότι είμαι και μικρο παιδί)Μερικές ατάκες του που θα αφήσουν εποχή είναι:

Παραλάβαμε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και την πήγαμε ένα βήμα μπροστά!”
- Γεώργιος Παπανδρέου για την ποιότητα της κυβέρνησης του.

“Μαζί θα σηκώσουμε τα μανίκια!”
- Γεώργιος Παπανδρέου για το πρώτο πράγμα που θα κάνει ως πρωθυπουργός

“Πού πήγαν τα λεφτά;”
- Γεώργιος Παπανδρέου για για τα λεφτά που έφαγε η προηγούμενη κυβέρνηση.
Κατάλαβες τώρα που βαδίζουμε αναγνώστη? κατάλαβες ότι ο jeffrey (τι να περιμένει κάποιος όταν έχει μάνα από το Ιλινόις και πατέρα Καταυλακιώτη?)βγάζει λεφτά στις πλάούλες μας και στο μέλλον μας. Έχει χαθεί κάθε αισιοδοξία.
Αλλά φταίμε και εμείς καλέ μου. Νομίζαμε οτι θα κοροϊδεύαμε τους κουτόΦραγκους επ'άπειρον. Ξοδεύαμε ως εκεί που δεν άντεχε η τσέπη μας. και καλό είναι να έχεις μια ποιότητα ζωής, αλλά εμεις το είχαμε πάει αίμα το θεματάκι. Καζίνο, μπουζούκια καθημερινά, πανάκριβα SUV, διακοποδάνεια, εορτοδάνεια, 150 κάρτες. και μαζί με αυτά λαδώματα, μίζες. μας πήραν χαμπάρι και μας τιμωρούν. Αλλά τιμωρούν μόνο την μεσαία τάξη, όχι τους πολιτικούς που έφαγαν με χρυσά κουτάλια και φτιάχτηκαν και για τις επόμενες γενιές. Κ΄θε γουρούνι κοστίζει ετησίως 100000 ευρώ. και ένας νέος 28 χρονών με πτυχία και Master και Αγγλικά και ιταλικά κτλ στοιχίζει 10000. Ποιος αξίζει περισσότερο? Τι κάνουν αυτοί εκεί πάνω πέρα του να παχαίνουν που μπροστά τους φαίνεσαι αναγνώστη μυρμηγκάκι?
και όπως έχει παραδεχτεί και ένας βουλευτής"θα μου έμεναν 5 χρόνια να πάρω σύνταξη, ας τα πάρω μέσω της πολιτικής" Αναιδώς και ευθέως. Διότι πλέον δεν ντρέπονται. Έχουν βγάλει νύχια και θα μας φάνε τις σάρκες.
και πάμε στο διαταύτα , αναγνώστη(το προηγούμενο ήταν πρόλογος)
θα τους αφήσεις, ορέ? Αν δεν αντισταθούμε τώρα, πότε θα το κάνουμε? με τα πρωτοβάθμια στην Πρωτομαγιά που φτάνει,στις 5/5 και κάθε μέρα, κάθε ώρα. Εγώ και εσύ μαζί ...να κατέβουμε στο δ΄ρομο, να μας βρουν απέναντί τους. οι καρεκλοκένταυροι,οι πολιτικάντηδες, τα λαμόγια, το ΔΝΤ...
καλή σου μέρα Αναγνώστη!Και σε προειδοποιώ! Τώρα που ξύπνησα θα με βλέπεις συνέχεια!!!

Ποσοι μου είπαν γεια!!!!