Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Φθινόπωρος και πάλι...


Καλημέρα Αναγνώστη μου, καλή Κυριακή και όπως έχουμε ξαναπεί, καλά στερνά...Της Παναγίας της μπαρουτοκαπνισμένης σήμερα και του Σεντ Γιωργάκη του ΔΝΤιασμένου, με βάση το εορτολόγιό μας. Σε προεκλογική περίοδο το Ελλαδιστάν και νομίζουμε όλοι ότι ζουμε μια περίοδο διαρκείας. Πονοκέφαλοι, συνδυασμοί, λαϊκισμοί, το ΠΑΣΟΚ σε πτώση, το ΚΚ-Μπεεεε σε άνοδο και ο ΣΥΡΙΖΑ να παίζει τα μήλα. Για την Νεά Νέα Δημοκρατία δεν μιλάμε καν. "Εκεί που κάαιγομαι πολλλλλυυυυ, θέλω η ψήφος σας να μπειειειει...πιο χαμηλά πιο χαμηλά πιο χαμηλά..."
Και ο χ;ατζητζώνης ο Κυπριονς Αδελφονς, τραγουδάει στο πλευρό του Καμίνη "το καλοκαίρι μου" και άλλες επιτυχίες , που σκλαβώνουν τα 15χρονα και πρήζουν τους γονείς να τον ψηφίσουν.
Ο Λοβερδος αφου μας άφησε άνεργους και μας έκανε σκλάβους σε επιχειρήσεις και ιδιώτες, τώρα αποφάσισε να μας σκοτώσει μέσω του υπουργείου Υγείας. με αυτή την κίνηση ο Τζέφρυ, αποτάσσεται την σκιά του μπαμπά Ανδρέα, του Θαθατζη που την δεκαετία του 80 αποφάσισε να κανει ενα καλό(?) για τον τόπο και καθιέρωσε το ΕΣΥ. Ο Τζέφρυ για να εκδικηθεί τον μπαμπά του για τα κατακέφαλα που τπυ έχωνε παιδί, αλλα και τον ελληνικό λαό που έκανε τον Αντριου πρωθυπουργό, όρισε τον Λοβέρδο υπουργο υγείας.
Τι άλλα?, τι άλλα? τωρα με τας εκλογάς, για να μαζεψουν κανενα φραγκο, οι δημαρχαίοι,
να λαδωνουν τα καναλια και να γλυφουν τους δημοσιοκαφρους, εφεραν και τον αντικαπνιστικο νόμο. κάνει κακό, λέει,το κάπνισμα στην υγεία μας. Τι λε, ρε παληκαρι?
Κατ'αρχην να σε πληροφορήσω, Αναγνώστη μου ότι το αγαπημένο σου Νταμαζάκι ξαναρχισε το κάπνισμα. Το είχα κόψει για κανά δυο μήνες, και αυτές τις μέρες ξανάπεσα στο smoking με τα μπούνια...καλά όχι με τα μπούνια, αλλά κανα 2-3 τσιγάρα την μέρα τα κάνω..Οοοο...βλακείες. Κατα τον αγαπημένο μας Τομ Ρομπινς το τσιγάρο για τον άνθρωπο είναι οικειότητα με την φωτιά. κατα άλλους είναι μια παρηγοριά στις δύσκολες στιγμές.
...τα τρία από τα τέσσερα στοιχεία της Φύσης, τα μοιράζονται όλα τα πλάσματα, αλλά η φωτιά ήταν δώρο που έγινε μόνο στον άνθρωπο. Το κάπνισμα του τσιγάρου είναι ο μεγαλύτερος βαθμός οικειότητας που μπορούμε να αποκτήσουμε με τη φωτιά χωρίς φόβο άμεσου τσουρουφλίσματος. Κάθε καπνιστής είναι μια ενσάρκωση του Προμηθέα, που κλέβει τη φωτιά απ' τους θεούς και τη φέρνει σπίτι. Καπνίζουμε για να δαμάσουμε τη δύναμη του ήλιου, για να κατευνάσουμε την κόλαση, να ταυτιστούμε με την αρχέγονη σπίθα, να φάμε απ' το ίδιο το μεδούλι του ηφαιστείου. Δεν μας ενδιαφέρει ο καπνός αλλά η φωτιά(...) Το πνευμόνι του καπνιστή είναι μια γυμνή παρθένα που αφιερώνεται θυσία στο θεό της φωτιάς"
Ο ΓΑΠ, ο δυσανεκτικός οικολόγος ο κακογαμημένος από την Αννούλα, Τζεφρυ, αφου μας έφερε το ΔΝΤ και την Τρόικα, αφού μας έκανε να αγχωθουμε, αφου μας έβαλε ακόμη και στο σεξ φορο, μας κόβει το τσιγάρο, αφού πρώτα μας το πάει στα ύψη. Την παρηγοριά μας, την επικοινωνία με τον πρωτόγονο εαυτό μας.
Δεν γαμιέσαι με την Άντζελα να ισιώσεις λίγο βρε ΓΑΠ???
Φθινόπωρος, αναγνώστη. τα χελιδονάκια γυρίζουν σπιτάκι τους και οι πελαργοί πάνε στην αίγυπτο. Το κρυο κύκλωσε την Αθήνα και η βροχή πνίγει την Αρτα. Οι έλληνες αρνούνται να ψηφίζουν και να κόψουν το τσιγάρο...Εσύ αναγνώστη μου απλά να προσέχεις...

Ποσοι μου είπαν γεια!!!!