Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Τα χρυσά Αυγά του φιδιού.

Καλημέρα Αναγνώστη μου. Πάμε για β' γυρο. Οχι χοιρινού με απ' όλα, αλλά εκλογών.
Γίνεται τις τελευταίες μέρες στην ιντερνετική κοινότητα(αφου δεν παμε σε κανένα παγκάκι να τα πούμε τα ούτα) ο κακός χαμός.
Οι αριστεροι και δη οι Συνασπισμένοι(χοχοχο) τα ρίχνουν στους απέχοντες, οι απέχοντες τα ριχνουν στα δεξιά μπεεεε και το νουνί κουρεύεται.
Και μέσα σε όλα οι φασίστες πανηγυρίζουν για το 5% και την έδρα στο δημοτικό συμβούλιο.
Και ενω α/α και αριστεριτζίδες μαλώνουν για το ποιος το εχει μεγαλύτερο το ποσοστό , οι φασίστες καίνε τζαμιά στον Κολωνό και στον Αγ. Παντελεήμονα, καίνε το radio revolt στην Θεσσαλονίκη, (Κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο Radio Revolt, οι κρανιοφόροι φώναζαν "θα σας σκοτώσουμε" στον κόσμο που βρισκόταν εγκλωβισμένος μέσα.)
Ντυνονται και κρύβονται πίσω από τον μανδυα των "αγανακτισμένων"(????) πολιτών και παιζουν το "ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ"
και εμείς τι κάνουμε? τους κοιτάμε απλά....Συνέντευξεις τύπου και μικροφωνικές του καναπέως. Αλλά ρε εμείς είμεθα επαναστάτες..παμε τα βράδια Εξάρχεια και καθόμαστε στα σκαλιά και στα παγκάκια αναλύοντας τους θεωρητικούς. Πάμε και σε καμιά πορεία και λέμε ότι κάτι κάνουμε.
Αναγνώστη μου δεν σε βγάζω εκτός και δεν με βγάζω εκτός. Οχι επειδη απείχα από τις εκλογές, αλλά επειδή με τα καθημερινα και με την βαρεμάρα και με το Fb κοπροσκυλιάζουμε. Και η αναγκη των κατοίκων των εν λόγω περιοχών, δεν είναι η βια που (δεν) τους έταξαν τα Χρυσά Αυγά, αλλά μια λυση και έγκαιρη μάλιστα στο θέμα τους. Μένουμε αλλού και είμαστε όσο και να το κάνεις αποστασιοποιημένοι. Αλλά η πορνεία, τα ναρκωτικά και η βία ειναι προβλήματα που οντως δεν εχουν θέση σε κανένα τόπο. Αλλά τους έλαχαν στην γειτονιά τους.
Προβληματα που ξεκινησαν απο τους ιδιους βεβαια. Υπενοικίαζαν  δωματα των 30 τ.μ σε 10 αλλοδαπους και εισέπρατταν ενοίκια 1000 ευρώ το μήνα. Εριξαν ναρκωτικά οι ντόπιοι για να πολυτίσουν.
Δεν ειναι γκέτο, επειδή οι ξένοι το έκαναν γκέτο, αλλά επειδή οι ίδιοι το επέλεξαν στον βωμό του κέρδους. Και να τα μας τώρα. Τα χρυσά αυγά αλωνίζουν και εμεις σαν θεατές τα  βλέπουμε.

Ποσοι μου είπαν γεια!!!!