Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012

Νεοναζισμός στην Ελλάδα που πονεσε από τους Ναζί

Καλημέρα Αναγνώστη μου. Λιγες μέρες πριν τις εκλογές και το Νταμαζάκι δεν σου εχει πει ουτε ενα γεια ενα μήνα τώρα. Ταξίδια,νέοι τόποι και ιδια σκατά στο Ελλαδιστάν του 2012. πραγματικά το θέμα που με αφορα τον τελευταίο μήνα,ειναι και το τελευταίο θεμα για το οποίο συζητήσαμε. Η ανοδος αυτου του τερατουργήματος,της Χρυσής αυγής. 
Ειναι μια παρακρατική οργάνωση,η οποίο συμμετείχε μεν στις εκλογές χρόνια τώρα, αλλα η εξαθλίωση -οικονομική και κοινωνική- του τόπου ετούτου την ανέδειξε. Το εχουμε ξαναπεί αναγνώστη μου. η κρίση δεν ειναι  μονο οικονομική,αλλά και κρίση αξιών.η Χρυση αυγή, μεσω της δράσης της σε σχολεία,και μεσω της εξύμνησης του αρζχαίου ελληνικού κλεους (το οποίο ο Μιχαλολιάκος ακόμη ψάχνει),πηρε κατι καλα ποσοστά στις εκλογές της 6/5.
Εχει καλή προϊστορία αυτη η σεχτα φιδιών. Χαραξη στο μετωπο μαθήτριας του αγκυλωτού σταυρού το 1992(σου φαίνεται λίγο μακρινό;), χαραξη του ίδιου συμβόλου στο μπράτσο καθηγητρια στα Χανιά το 2007(προσφατό γεγονός),συμμετοχες σε ξυλοδαρμους,πογκρόμ κατά των μεταναστών, ξυλο και κλοπες σε μετανάστες. Εχει βγαλει κατι μπουμπουκια σαν τον Περίανδρο,ο οποοίος το 1998 μαχαιρωσε φοιτητή με τους γερμανοσυμμιορίτες του, τον Κασιδιάρη που μας μαθαίνει και street fighting τρομάρα του.
Τραγικά τα ποσοστά που έλαβε σε καμμένες απο τους Ναζί περιοχές,οπως στο κοντινό μου Κομμένο,το οποίο το εκαψαν εκ θεμελίων οι γερμανοί τον Δεκαπενταυγουστο του 1943, αλλά και στο δικό μου τον τόπο. Μπατσότοπος δεν περίμενα κάτι καλυτερο.
Αναγνώστη μου, η ξενοφοβία  ειναι φαινόμενο της εποχής.Οπως και η βια. Σαν υπόσταση με την βια εχω πρόβλημα απο οπου και αν προερχεται. Με αυτή την βια που αντιπροσωπευει η Χρυση αυγή. Βια λεκτική,σωματική και ψυχολογική. Βια απο ανθρωπο σε ανθρωπο(ανεξαρτητου χρωματος,φυλής και γλώσσας)
η φωτογραφία που σου παραθετω ειναι βιαια. Εαν την εβλεπε ενας παππους που επέζησε απο καποια σφαγή  καποιου ελληνικού χωριού θα του βιαζε την ψυχή.

Το θεμα στον τοπο ετουτο ειναι η κοντή μνήμη και η ψευτομαγκιά. Συμμορίτες επιτιθενται οχι μονο σε ξκένους,αλλά και σε Έλληνες που δεν εχουν τις ίδιες πεποιθήσεις με αυτους. 
σαν σημερα εγινε η σαγη στο Διστομο, Αναγνώστη μου.Σου παραθέτω μονο ένα μικρό κομμάτι απο καταθεση που εγινε στο δικαστήριο της Νυρεμβέργης.
"Η σφαγή του Διστόμου ήταν ένα έγκλημα απά αυτά που ανεβάζουν τα θύματα στην τιμητική θέση των μαρτύρων και τους θύτες στην αιώνια καταφρονία.
"Αποτελεί κατάπτυστο γεγονός για τον πολιτισμό εκείνων που φιλοδόξησαν να κυβερνήσουν τον κόσμο και που κατέδειξε ότι ο μέχρι σήμερα πολιτισμός καμμιά εν γένει επίδραση δεν είχε στις εγκληματικές ψυχές τους" (Νυρεμβέργη).

Καλημέρα Αναγνώστη μου...

Αποσπασμα από την ταινία το "Μεγάλο Κανόνι"

Ποσοι μου είπαν γεια!!!!