Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Everything's Burned..!!


Καλημερα αναγνωστη μου...Μετα απο τρεις μερες Β/Α barbecue αποφασισα να τα πουμε λίγο ρε συ!
Να σου πω τι? Να ακουσω τι? Εχει γίνει αναλυση της αναλυσης ώ αναλυση...
Αδειασαμε ρε συ..
Η φωτια ξεκινησε απο το Γραμματικο την Παρασκευη και εχει καψει τον τελευταιο πνευμονα δάσους στην Αττική. Θεωριες συνομωσιας ακουγονται απο ολους. Οι λογοι ειναι δευτερεύοντες κατά την γνώμη μου αναγνώστη.
Βέβαια ακουσαμε και τις μπουρδες των φασιστόμουτρων, οι οποίοι είναι και μαθηματικά μυαλά...Διάβασε λογική: Βρέθηκαν έξι γκαζάκια. Ποιοι χρησιμοποιουν γκαζάκια? οι αναρχικοί. Άρα την φωτιά την έβαλαν αναρχικοί. Και το νουνι χαριεντίζονταν, καλέ μου.
Η ζημιά στο φυσικο περιβάλλον ειναι ανυπολογιστη. Χιλιάδες στρέμματα παρθένου δάσους κάηκαν. Δάση στα οποια οι βασικοι κανόνες ασφαλείας έλειπαν. Που είναι οι αντιπυρικές ζώνες που έπρεπε να έχουν γίνει? Η περιοχή ειχε ξανακαεί, αλλά κανεις υπευθυνος για τα δάση δεν σκέφτηκε να το προστατευσει.
Χωραφια με καλλιέργειες κάηκαν. Οι ιδιοκτήτες τους δεν είχαν μπει ποτέ στον κόπο να τα καθαρίσουν απο τα ξερόχορτα. Σπίτια κάηκαν. Αναμνήσεις ανθρωπων οι ζωές και οι ελπίδες τους εξαφανιστηκαν εν μια νυκτί.
Ανυπολογιστο το μεγεθος της καταστροφής. ΟΧΙ δεν θα σου πω τίποτε για την κολοκυβερνηση που ίσως και εσυ ψήφισες και στήριξες.
Είναι υπερ των εθίμων(γιατί από ήθος άστα). Δυο χρονια μετά την Πελοπόνησσο είπε να κάψει αι την Ρούμελη. Ετσι να μην έχουμε παράπονο και εμείς πάνω από το αυλάκι...
Σε αφήνω αναγνώστη..Θα τα ξαναπούμε μες την μέρα... Ciao
ΥΓ. εχουμε και την συγκέντρωση στα Προπύλαια για τον Θοδωρή σήμερα...Δεν το ξέχασες ε?

Ποσοι μου είπαν γεια!!!!