Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

Θυμός οργή και αδικο!ευχαριστούμε ΠΑΣΟΚ!!!!


Σήμερα γίναμε μάρτυρες της ατέλειωτης και ασύλληπτης βαρβαρότητας που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση των μνημονίων προκειμένου να καταστείλει κάθε υγιή αντίδραση πολίτη που αντιστέκεται στα σχέδια που απεργάζεται το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο και εφαρμόζουν πιστά οι υπηρέτες τους στη χώρα.

Δεκάδες τραυματισμένοι – χτυπημένοι από τα ΜΑΤ διαδηλωτές διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ ή ήλθαν μόνοι τους στο νοσοκομείο μας.

Οι περισσότεροι με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι. Ανάμεσά τους 30χρονος διαδηλωτής που διακομίστηκε σε βαριά, προθανάτιο κατάσταση, με ανισοκορία και τεράστιο επισκληρίδιο αιμάτωμα. Αυτήν τη στιγμή χειρουργείται από συναδέλφους μας που αγωνίζονται να σώσουν τη ζωή του.

Καταγγέλλουμε την αστυνομική αυθαιρεσία και βαρβαρότητα.

Καταγγέλλουμε όλα τα μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης και τον πρωθυπουργό της χώρας για την δολοφονική απόπειρα ενάντια στον συγκεκριμένο συμπολίτη μας που είναι σε βαριά κατάσταση και κινδυνεύει η ζωή του, αλλά και ενάντια σε όλους τους άλλους διαδηλωτές.
Η βία και η καταστολή ενάντια στο λαό που αντιστέκεται έχουν κοντά ποδάρια.
Η κυβέρνηση, με την ασύστολη τακτική του βιασμού όλων των λαϊκών δικαιωμάτων που είναι απαραίτητα για την επιβίωση, αλλά και με την ωμή άσκηση βίας που άμεσα απειλεί τις ζωές συμπολιτών μας, το μόνο που καταφέρνει είναι να μεγαλώνει το πείσμα και την απόφαση που έχουμε πάρει να αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων για να έχει ο λαός μας ψωμί, παιδεία και ελευθερία.

Δεν θα ησυχάσουμε μέχρις ότου τιμωρηθούν οι ένοχοι της δολοφονικής απόπειρας! Δεν θα ησυχάσουμε μέχρις ότου κερδίσει ο λαός μας όλα όσα δικαιούται!

αναδημοσίευση από :"http://kontrastoreyma.blogspot.com"

Αναγνώστη μου, εχθές το πρωί στην συμβολή Ηπείρου και Γ. Σεπτεμβρίου ένας πατέρας δολοφονήθηκε απο αγνωστους. Ο στόχος τους ήταν μια βιντεοκάμερα. Εαν στο σημείο υπήρχαν οι αστυνομικοί να κάνουν περιπολείες όλο αυτό θα αποφευγόταν και ίσως ο πατέρας να ήταν σημερα αγκαλιά με το κοριτσάκι του.
Οι αστυνομικοί από την Χούντα και μετά έγιναν μπάτσοι ακι αντί να είναι προστάτες του πολίτη, είναι αυτοί που τον ψεκάζουν σε πορείες, αυτοί που τονκάνουν να φοβάται, αυτοί που με την βλάχιά και την αμορφωσιά τους έγιναν σκυλάκια του κάθε Παπουτσή του κάθε Χρυσοχοϊδη. 
Όταν ήμαστε μικροί αναγνώστη μου μάθαμε ότι ζουμε σε καθεστώς δημοκρατικό. Τι σημαίνει αυτό? ότι εχουμε δικαιώματα και υποχρεώσεις . Η πορεία και η διαδήλωση είναι δικαίωμα, σε ενα δημοκρατικό πολίτευμα ή όχι?
Από την στιγμή που σήμερα αυτά τα αβουλα όντα, τα αμόρφωτα ρομποτάκια, τα βλαχάκια χτύπησαν διαδηλωτές σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, αυτόματα καταλύεται η έννοια της δημοκρατίας και μπαίνουμε στα χωράφια της δικτατορίας
Ειναι δημοσιοι υπάλληλοι αυτα τα όρνια. Τουτέστιν ότι εσύ και εγώ τους πληρώνουμε για να μας χτυπούν και όχι να μας προστατεύουν....ΚΑΙ ΝΑΙ!ΤΟΥΣ ΒΑΖΩ ΟΛΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ!ΚΑΙ ΝΑΙ!ΓΙΑ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΠΟΙΟ ΓΚΡΟΥΠ  ΣΤΟ FACEBOOK ΘΑ BΑΛΕΙ ΚΡΕΠΙ, εαν πεθάνει?Κανένα, σου απαντώ...
Ψηφίστε ΠΑΣΟΚ μας έλεγαν!!!!
Και από εδώ να στείλω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στο Μαράκι που το χτύπησαν τα Μπατσόσκυλα σήμερα...

Ποσοι μου είπαν γεια!!!!