Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

Μάϊος

"Ο Μάιος μας έφτασε εμπρός βήμα ταχύ να τον προϋπαντήσουμε παιδιά στην εξοχή"
Photobucket

Καλώς το παληκάρι μας! Η φύση είπε να γιορτάσει τον ερχομό του τελευταίου απογόνου της με λαμπρό εορτασμό. Τα λουλουδάκια ανθίζουν(μην ψάχνεις κάτι τέτοιο στο κέντρο της πόλης σου θα κουραστείς πολύ), οι πεταλουδίτσες πετάνε ερωτευμένες(και απο τον πολύ έρωτα δεν σε βλέπουν που πλησιάζεις απειλητικά με το αυτοκίνητο σου. Πεταλούδα-παρπρίζ σημειώσατε 2), ο Ερμάκος το σκάει απο το σπίτι και νιαουρίζει ερωτευμένος(και την επομενη ημερα φέρεται σαν να έχει hangover)και οι αλλεργίες έχουν γενέθλια. Τόνοι τα χαρτομάντηλα απο τα φτερνίσματα και τα κλάματα. Φαγουρίζει το δέρμα, πιπερίζει η μύτη, τρέχουν τα μάτια. Χάλια σου λέω!
Photobucket
Αλλά είναι απλά τέλειος ο μήνας. Εχει ωραίες θερμοκρασίες, βάζεις τα καλοκαιρινά απο την ντουλάπα, παίρνεις πιο αεράτες τσάντες φοράς σανδάλια. Τέλεια σου λέω. Εχεις πάντα δυο πακετα Kleenex μαζί σου γιατί κυκλοφορούν και τρακαδόροι! δεν καπνίζεις τόσο και επιτέλους πίνεις την αγαπημένη σου Caipirinja χωρίς τύψεις "λες να αρρωστήσω απο τον πάγο?" και τέτοια χαζά φευγουν με τον χειμώνα. Μαϊος. Ακόμη ακι οι γεροντοκόρες αναστενάζουν ή λένε κανένα καλό λόγο για το "κάθαρμα που τις παράτησε"
Αρχίζουν οι ψηστικές και οι ατμόσφαιρα βρωμάει Τσίκνα και γουρουνίλα(τώρα με τα γριπιασμένα γουρουνάκια να δω: θα αρχίσετε να σουβλίζετε και εσεις μελιτζάνες?)

Βέβαια μακριά από την Αθήνα αυτόν τον μήνα.
Ειναι που είναι επιβαρυμένη η ατμόσφαιρα απο το νεφος και την αφρικανική σκόνη, τσουπ σκάνε και τα διάφορα είδη γύρης!ΟΚ πεντε εκατομμύρια χαζά προβατάκια που ζείτε στο κλεινόν άστυ. Κάπως θα σας ξεκάνουμε.
Αλλά είναι ωραία. πας μια βολτα στο Αττικό άλσος, στον λόφο, στον Υμηττο, στην Πάρνηθα και βλέπεις την χαρά της φύσης. Λύσεις υπάρχουν και χρόνο έχεις. Γι'αυτό εκδρομούλες!
Photobucket
Και για τις αλλεργίες. Άνοιξη είναι θα περάσει!!!
Να ανεβαίνεις λίγο πιο συχνά στον ιερό βράχο. Η θέα της Αθηνούλας μας απο την Πνύκα είναι μαγευτική!
Άντε πάμε να πιάσουμε τον Μάη! Φυγαμε!ΞυΥΥπνα Άκη!!!!
Photobucket
Αν και ο καιρός είναι λίγο Μαρτιάτικος. Αλλά μασάνε βρε τα παλληκάρια? Φύγαμε τώρα!

Ποσοι μου είπαν γεια!!!!