Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

2 του Δεκέμβρη...Σταμάτα να πουλάς τον συνανθρωπό σου!!!


Αναγνώστη μου καλημέρα. το νταμαζάκι από τις εξοχικές Αφίδνες είπε να κάνει το καθιερωμένο της μονόλογο. Σήμερα θα σε πάω λίγο πιο χαλάρα. Σήμερα θα μιλήσουμε για την δουλεία αναγνώστη μου. Εχει καθιερωθεί εδώ και εξήντα ολόκληρα χρόνια η σημερινή ημερα ως η παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της δουλείας. Οπως πολύ καλά γνωρίζεις αναγνώστη μου ο στόχος αυτός δεν έχει επιτευχθει. Στον σύγχρονο κόσμο η δουλεία δεν εμφανίζεται με την μορφη αγοραπωλησίας πλέον. Εμφανίζεται με την μορφή της παιδικής εργασίας στα εργοστασια της NIKE και της Apple(αφορά 218 εκατομμύρια παιδιά στην υφήλιο ), με την μορφή της λαθρομεταναστευσης, απο συγχρονους εμπορους σκλάβων, με το εμπόριο λευκής σαρκός απο χώρες του πρώην Σοβιετ και της Αφρικής, με το παιδικό Trafficking απο χώρες της Ασίας. Εκσυγχρονίστηκαμε ως άνθρωποι σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας μας. Ακόμη και σε αυτό. μετα το εμπόριο όπλων και ναρκωτικών, το δουλεμπόριο ειναι από τις πιο προσοδοφόρες επιχειρήσεις.
αποροι άνθρωποι χρησιμοποιουν το μόνο τους αγαθό το σώμα τους για να εξασφαλίσουν άδεια παραμόνης σε μια από τις χώρες του "αναπτυγμένου κόσμου". Οι συνθήκες διαβίωσης ειναι άθλιες και οι άνθρωποι αυτοί δουλεύουν νύχτα μερα για να εξοφλήσουν την έλευση τους.
και μην μου πεις τίποτε για τους διεθνείς οργανισμούς αναγνώστη μου. πιστευω ότι γνωρίζουν την κατάσταση αλλά δεν κάνουν και όσα μπορουν πραγματικά να κάνουν.
Αχχ βρε αναγνώστη μου καλέ μου. Στην χώρα μας οι λαθρομετανάστους διάγουν βίο αβίωτο. όχι μόνο από τους πολίτες που τους αντιμετωπίζουν σαν σαν...σαν κατσαρίδες, οχι μόνο από τους προστάτες τους, αλλά και από τους αστυνομικούς. Ανθρώπους που αν άξιζαν τον όρο θα φερόταν καλύτερα σε κάποιους άλλους, οι οποίοι έφτασαν με τις χειρότερες συνθήκες στην χωρα αυτή και προσπαθούν να ξεπληρώσουν ένα χρέος από την μία και να ζήσουν απλά να επιβιώσουν. ξυλοκοπούνται, τρέχουν μέσα στην βροχή φορτωμένοι από το φόβο τους. Άνθρωποι θηράματα αναγνώστη μου. Πολλές φορές τους δολοφονούν κιόλας.
Αχχχ...να σου μιλήσω για το trafficking? Θα παραθέσω απλά κάποια στοιχεια από το site:obrela.gr

μορφές :
Πορνεία, Βιομηχανία του Σεξ
Εξαναγκαστική εργασία
Επαιτεία
Εμπόριο βρεφών
Εμπόριο οργάνων
Πορνογραφία
Αγορά νυφών
Υποχρεωτική στράτευση ανηλίκων

Διαφορετικοί τρόποι σεξουαλικής εκμετάλλευσης:
Μια γυναίκα μπορεί να κρατείται δέσμια από έναν μόνο άνδρα ο οποίος την αγοράζει απευθείας από τους διακινητές και την εκδίδει. Οι περιπτώσεις αυτές συνήθως συνδέονται και με υψηλότατα ποσοστά κακοποίησης των γυναικών αυτών, οι οποίες ζούνε δέσμιες στο ίδιο σπίτι με τον εκμεταλλευτή - κακοποιητή τους αλλά και την οικογένεια αυτού εάν υπάρχει. Εναλλακτικά, είναι πιθανό μια κοπέλα να βρίσκεται να δουλεύει σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί, να την εκμεταλλεύεται και να την εξωθεί στην πορνεία ο ιδιοκτήτης του και παράλληλα να της επιτρέπεται να δημιουργήσει σχέση με κάποιον πελάτη ο οποίος έπειτα με την σειρά του θα αποτελέσει τον «προστάτη» της. Η τελευταία περίπτωση χρησιμοποιείται και ως μέθοδος χειραγώγησης και ελέγχου των κοριτσιών που εργάζονται στα bars δεδομένου ότι οι εν λόγω «φίλοι» - προστάτες είναι κατά βάσει γνωστοί του αφεντικού. Ψυχολογικά οι κοπέλες νοιώθουν ότι βρίσκονται κοντά σε έναν φυσιολογικό τρόπο ζωής καθώς εργάζονται και έχουν και προσωπική ζωή. Στο ίδιο μοτίβο κινείται και η απόδοση κάποιας ελάχιστης χρηματικής αμοιβής, η οποία δεν αντιστοιχεί φυσικά στο ποσό που εισπράττει ο εκμεταλλευτή τους και το οποίο είναι πολλαπλάσιο. Τέλος, η νέα τάση που επικρατεί στον χώρο της πορνείας και της πορνογραφίας είναι η παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών και η μεταφορά σεξουαλικών σκηνών και ερωτικών περιπτύξεων μέσω του διαδικτύου. Αντίστοιχα μπορεί να λειτουργεί και για τους ανηλίκους.

Αξίζει εδώ να υπογραμμιστεί ότι η ελληνική νομοθεσία ποινικοποιεί τον πελάτη με ποινή φυλάκισης έως και 6 μήνες αρκεί να αποδειχθεί η γνώση του δράστη σχετικά με την πραγματική κατάσταση του θύματος.

Για το Traficking τα έχουμε ξαναπεί αναγνώστη μου.

Δεν με λατρευεις που καθημερινά σου μαυρίζω την καρδιά? έχω καιρό να σου βάλω και ΛαΛα. Αλλά μάτια έχεις και βλέπεις, αυτιά και ακούς. προσπαθώ να σου βγάλω τις παρωπίδες&τις μαρμελάδες από τα αυτιά. Ειμαστε άγρια θηρία οι άνθρωποι και ζουμε σε τσιμεντένιες ζούγκλες. πουλάμε και βασανίζουμε αλλήλους. πως να μην σε μαυρίζω καλέ μου? Πως?
Λοιπόν σε αφήνω κάπου εδώ να κάνω και καμιά δουλλλιτσα...
τα λέμε...
ΥΓ βρε συ αναγνώστη? τι είναι η καινουρια τραγική μόδα το windowsshopping?ελεος!!!!

Ποσοι μου είπαν γεια!!!!