Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Το λαλα του Eurogroup

Καλημέρα Αναγνώστη μου. Το χθεσινό βραδυ τελείωσε το Eurogroup,πηραμε το νεο δανειο,για να πληρώσουμε το παλιο δανειο,με το οποίο πληρώναμε άλλα δάνεια.Κοινώς υποθηκεύσανε  το μέλλον των παιδιών σου,των εγγόνων σου και των δισέγγονών σου.Πανηγυρίζουν το δάνειο οι Ελληνάρες πολιτικοί με το δάνειο.Ναι ΟΚ,πηραμε χρηματα,αλλα τα χρωστάμε μαγκες. Δεν είναι επιτυχία μάλλον αποτυχία ειναι χρυσά μου.
Μερες μας ειχαν σπάσει τα νευρα με αυτο το Eurogroup και η Ελλάδα ως αλλο πρεζάκι παλι πηρε την δόση της για να καλυψει άλλες δόσεις.
Αχ Αναγνωστη μου. Ξεσηκώνεται που&που αυτός ο λαός, αλλα τον ψεκάζουν με τόνους χημικά και του μοιράζουν τόσο ξύλο που τον ξανακοιμίζουν. Απο αυτο τον λαό που του στερουν την αξιοπρέπεια,τον μισθο την συνταξη,το μέλλον. "Δεν ξέρω τι να παίξω στα παιδιά",τραγουδαγε καποτε ο Σαββόπουλος(τα λογάκια αυτα τα ξεστόμισε και ο ΓΑΠ καποια στιγμή).Δεν ξερω πως να εξηγήσω στα παιδιά, γιατι οταν κατεβηκαν σε πορεια την προηγουμενη εβδομαδα τα ψέκασαν με χημικά και τα προσήγαγαν,δεν ξέω πως να εξηγήσω στα παιδια οτι δεν εχουν οι γονείς να τους δωσουν μια φέτα με ψωμι το πρωι για να τα στείλουν στο σχολείο,δεν ξέρω πως να τα εξηγήσω στα παιδιά οτι το μελλον τους το χρωστάνε στο ΔΝΤ και στην Ευρωπαϊκή ένωση. Πως να πει κανείς στα παιδια οτι ο δασκαλος τους στο σχολειο πληρώνεται με 600 ευρώ για να τους μαθει την Ιλιαδα,να τους μαθει την μαγεία της ελληνικής γλώσσας και την προπαίδεια(ελπιζω να γράφεται έτσι).Πως να εξηγήσεις στα παιδιά οτι η μερέντα ειναι πλέον πολυτέλεια και ένίοτε και το μεσημεριανό τους ειναι πολυτέλεια. Δεν σου μιλάω για παιχνίδα,στολές,χαρτοπόλεμο και σερπαντίνες.
Αναγνωστη μου δεν ειναι ακόμη μια αναρτηση απαισιοδοξίας. Ειναι μια ρεαλιστική ματιά στον ελληνικό μικρόκοσμο, πέραν του κουρέματος που μας έκαναν χθες. Βέβαια το ουρεμα αυτο το χρυσοπληρωσες και θα συνεχίζεις να το χρυσοπληρώνεις.
Δεν ειμαι στο κατάλληλο Mood Αναγνώστη μου να σου μεταφέρω αισιοδοξία. Ειμαι πολυ μακρια από την Αθήνα&δεν κατέβηκα Συνταγμα,χαμενη στο μικρό γαλατικό μου χωριό,με τις βροχές του, ενημερώνομαι για τα τεκταινόμενα απο το μαγικό ιντερνετ. Ευτυχώς δεν πτωχευσαμε και για λίγο ακόμη θα το έχω και αυτό. Γιατι μας βλέπω να πηγαίνουμε πισω ολοταχώς και προβλέπω σε λίγο να διαβαζουμε με κεριά και λυχνιες...και αν ενημερωνόμαστε απο το MEga..γαιτι μπορει να μην εχουμε ρευμα οσονουπω,αλλα η Τρεμη και ο Πρετεντερης κάπως θα χώνονται στα σπίτια μας με το έτσι θέλω...
Σε αφηνω Αναγνωστη μου σε αυτο το σημείο. Το Λαλα της σημερινής ημέρας ειναι διαλεγμένο πολύ προσεκτικά. Καλη σου μερα και καλό κουράγιο!
Ωχρα Σπειροχαίτη_Μπαλάντα για μια λυπημένη χώρα

Ποσοι μου είπαν γεια!!!!